Com evitar que entrin okupes

Sabies que a Espanya hi ha més de 87.000 okupes? Vols evitar que entrin? Et diem com.

evitar que entren okupas Te’n vas de vacances o a un viatge llarg, canvies de país o de ciutat per a un treball temporal i a la teva tornada… Et quedes sense casa! L’ocupació il·legal a Espanya s’ha multiplicat en els últims anys, sobretot a Madrid i Barcelona. Nosaltres volem dir-te com evitar que entrin okupes, perquè la teva llar t’esperi sense inquilins il·legals. Pren nota.

L’ocupació il·legal, una preocupació nacional

Al nostre país s’estima que hi ha més de 87.000 famílies okupes o el que serien uns 270.000 okupes il·legals. La crisi, l’augment del preu del lloguer propicien a l’ocupació il·legal de propietats. El primer consell de com evitar que entrin okupes implica prendre les mesures de seguretat en l’accés a la propietat.

Consells pràctics per prevenir

Si busques com evitar que entrin okupes has d’optar per una porta de seguretat especial, que suposi una doble barrera per als okupes i que a més a més incorpori un pany de seguretat ocult, inaccessible per a lladres o per a okupes que busquen destruir-la i canviar-la.

DoorClosed cuida de la teva llar quan no estiguis

El sistema de DoorClosed està format per una porta de seguretat, fabricada i dissenyada per nosaltres, que inclou un sistema antipalancament, una frontissa continua i un pany invisible. Està dissenyada per a una fàcil instal·lació de 15 minuts que pugui realitzar directament el particular. A més, per aquelles persones més grans o amb menys temps, nosaltres facilitem la possibilitat de contractar la instal·lació i ens ocupem de tot el servei.

A més a més de DoorClosed, Com evitar que entrin a casa amb consells pràctics i rutinaris?

El primer consell que has de tenir en compte per evitar que ocupin la teva llar quan tu te’n vas és acordar amb un veí de confiança o un familiar que resideixi més a prop, un calendari de visites periòdiques a l’habitatge. Si llegeixes manuals de com evitar que entrin okupes, el primer que trobaràs és la necessitat de recollida de la correspondència. Una bústia plena és la primera pista per al lladre o per l’okupa.

Una altra bona mesura de com evitar que entrin okupes en un habitatge és l’obertura i el tancament de persianes de forma periòdica. La persona de confiança que hagis deixat al càrrec de la correspondència, com apujar i abaixar persianes, perquè no estiguin sempre en la mateixa posició.

Per últim, a la porta DoorClosed i la resta de consells de com evitar que entrin okupes a casa sumem l’opció de col·locar alguna peça (encara que sigui vella) en l’estenedor, perquè es vegi certa activitat en la propietat.

Prevé, amb seguretat i amb aquests consells pràctics
Protegeix la propietat per evitar que l’ocupin de forma il·legal