Porta antiokupa DoorClosed

A DoorClosed responem a tots els dubtes plantejats de la porta antiokupa.

 

Puerta antiokupa DoorClosed

Quan pesa una Porta DoorClosed?

Aproximadament 50 Kg. Depenent de les mesures seleccionades pot variar uns +/- 5 Kgr.

Per instal·lar una porta antiokupa DoorClosed, s’ha de treure la porta actual original de l’habitatge?

NO. La porta DoorClosed és una porta addicional dissenyada per instal·lar-la per l’exterior de la porta d’entrada a la llar, sense trencar ni espatllar cap classe de component original.

Es necessiten eines per a la seva instal·lació?

NO, de fet, les nostres portes estan dissenyades per la instal·lació totalment, manual, sense necessitat de cap eina, però si el client ho desitja, pot reforçar la fixació directament al marc amb els caragols subministrats, utilitzant tan sols una clau anglesa.

Disposen del servei d’instal·lació professional?

SÍ. A la mateixa web, en processar la comanda, pots seleccionar aquesta opció d’instal·lació realitzada pels nostres professionals. L’instal·lador et trucarà per coordinar dia i hora del muntatge.

Què passa si s’acaben les piles?

Les piles que entreguem a les portes tenen una durabilitat aproximada de 12 mesos. El sistema avisa amb un to acústic durant 30 dies per alertar de la seva substitució. En el cas de no substituir les piles en aquests 30 dies, els panys s’obriran automàticament per no deixar la porta bloquejada. No obstant això, recorda que la porta DoorClosed s’instal·la amb la porta prèvia que tinguis com a principal, de manera que la teva propietat està tancada.

Es poden endollar els panys al corrent?

SÍ. Juntament amb la porta, rebràs uns cables USB per connectar els panys directament al corrent, mitjançant un transformador estàndard tipus mòbil (NO subministrat)

La porta pot ser de fusta o imitació fusta?

NO. Les nostres portes són d’acer reforçat i s’ofereixen en 3 acabats possibles: negre, blanc i marró, tots en acabat mat texturat.

La porta DoorClosed és reversible de mà?

SÍ. Les nostres portes són reversibles de mà. La porta DoorClosed ve ajustada de fàbrica, segons la mà que sol·liciti el client, però pots donar-li la volta a la porta per aconseguir l’obertura desitjada. Possiblement en girar-la de mà tan sols hauràs de reajustar manualment el pany proveït d’un sistema de regulació tridimensional, perquè encaixi perfectament amb el pestell del pany.

I si no encaixa bé amb la meva porta?

És important que seleccionis bé les diferents mesures que ofereix la nostra web i que ens adjuntis, per a més precisió, un esbós i les imatges del marc i de la porta que desitges protegir, perquè els nostres tècnics puguin fer un estudi i detectar, si hi ha, algun inconvenient d’adaptació. Si tens qualsevol dubte, també pots ESCRIURE’NS prèviament a la compra i et respondrem.

Què passaria si el pany automàtic no tanca bé?

Els panys automàtics vénen proveïts d’un sistema de regulació manual per al seu encaixament perfecte, els panys fixats al marc permeten la regulació de 3 mm en l’adreça desitjada perquè encaixi perfectament el passador del pany automàticament amb el pany fixat al marc. Afluixa els 3 cargols que fixen el pany al marc, ajusta la posició desitjada i estreny de nou els cargols. Així de senzill.

Es poden fabricar les portes DoorClosed a mesures especials?

SÍ. En el cas que les mesures interiors del marc de fusta no encaixin entre les opcions de mesures estàndard que proposa la nostra web, el client podrà demanar una FABRICACIÓ ESPECIAL A MESURA. Indicant les mesures interiors del marc existent, et fabricarem una porta adaptada a les teves necessitats. Aquesta opció té un increment de preu que s’indicarà en el procés de compra online. No obstant això, si tens qualsevol dubte, ESCRIU-NOS ABANS i et respondrem.

On s’envien les portes?

Enviem a tot el territori d’Espanya peninsular. Per enviaments a Illes Balears, Canàries, Ceuta i Melilla, preguem que sol·licitis pressupost a: info@doorclosed.es

Quin termini d’entrega tenen?

El termini per l’entrega a domicili d’1 a 10 portes és aproximadament 15 dies laborables. Per a quantitats més grans, sol·licita informació de terminis enviant un e-mail a: info@doorclosed.es Per a portes NO estàndard fabricades a mida, el termini general és de 25 dies laborables (per a comandes de més de 10 portes, sol·licita informació per e-mail)