Porta de seguretat

Encara no coneixes la porta de seguretat DoorClosed antiokupes? Protegeix la teva propietat!

Porta de seguretat DoorClosed Darrere de la porta de seguretat DoorClosed es troba WindowsKit ó VentanasKit, una empresa que l’any 2012 va néixer per donar servei al particular i al professional, amb la venda directa online de finestres d’alumini en format quit. Darrere d’aquesta jove empresa adaptada a les tendències digitals està Lázaro Aluminis SL, una consolidada fusteria metàl·lica d’origen familiar, amb més de 60 anys d’experiència

Tradició i innovació per créixer

Si en 2012, vam fer el salt online al món digital, a 2019 hem volgut donar un altre pas més, amb el llançament en exclusiva d’un nou producte que neix per la demanda social i la situació actual en la qual estem immersos: la porta de seguretat o DoorClosed. En què consisteix?

Som fabricants i distribuïdors

La porta de seguretat DoorClosed està fabricada en els nostres tallers, dissenyada especialment per evitar l’ocupació il·legal d’habitatges. Mitjançant un sistema de pany invisible i un plantejament d’instal·lació interior, la porta DoorClosed evita que els okupes puguin entrar en la propietat.

Ser fabricants ens ha permès dissenyar i desenvolupar la nostra pròpia tecnologia en portes de seguretat, creades especialment per col·locar per l’exterior de la porta existent en l’habitatge. DoorClosed està dissenyada per adaptar-se a tota classe d’habitatges, amb la finalitat de protegir l’entrada de lladres i okupes.

Porta de seguretat antiokupes DoorClosed

Ara pots comprar online la porta antiokupa DoorClosed, amb tota la garantia que hi ha darrere de WindowsKit i Lázaro Aluminis. En el procés de compra, selecciona la classe d’obertura, les mesures i si desitja la compra amb instal·lació o sense. Tenim determinats acords amb instal·ladors de diferents zones del país, per poder oferir un servei integral a aquells usuaris que ens ho demandin.

Seguretat antipalancament

DoorClosed té fàcil instal·lació i el seu sistema evita la manipulació més habitual dels panys (ruptura, bumping i amb trepant). La porta de seguretat està fabricada en acer, amb una frontissa continua i un pany invisible, no manipulable des de l’exterior.


Per a qui és DoorClosed?

DoorClosed t’ofereix un producte perfectament adaptat a les teves necessitats: tant si ets un client particular o gestiones una comunitat de propietaris, com si ets un professional de la seguretat, fuster, manyà… o gestiones un patrimoni d’actius immobiliaris, DoorClosed permetrà evitar una ocupació il·legal, amb un sistema reutilitzable i de fàcil instal·lació.

Particulars

Assegura la teva llar amb una porta antiokupes de seguretat, de fàcil instal·lació i amb pany invisible.

Comunitats

Té l’edifici habitatges buits o instal·lacions comuns? Assegura l’entrada, amb la porta DoorClosed.

Gestories

Vols oferir un servei de qualitat als teus clients? Inclou DoorClosed en el patrimoni immobiliari.

Professionals

Si ets una fusteria metàl·lica, pany o professional de la seguretat, DoorClosed marcarà la teva diferencia.