Porta antiokupa preu

Descobreix el preu de la porta antiokupa DoorClosed i compra online, amb instal·lació o sense.

Busques una porta antiokupa a un preu econòmic? Les portes de seguretat DoorClosed suposen la novetat de seguretat per habitatge tancats, amb la millor relació qualitat-preu. Perquè comprar DoorClosed?

Darrere de DoorClosed, la teva porta antiokupa a preu mig, està VentanasKit i Lázaro Aluminis, una consolidada empresa de fabricació de fusteria metàl·lica amb més de 60 anys d’experiència. Amb el pas dels anys, hem volgut innovar, per adaptar-nos a la demanda de la societat, amb nous canals de contacte i venda a clients de tota Espanya.

Com a fabricants de la porta antiokupa, el preu que donem és el millor

En comprar DoorClosed, estàs contactant directament amb el fabricant de manera que la porta antiokupa té el preu de fàbrica. A més d’obtenir la millor oferta, tens la garantia del nostre taller, que respon per la qualitat de components i materials. Rebràs la porta llesta per muntar en 15 minuts, sense necessitat de cap classe d’eina de fixació. DoorClosed incorpora tot el que puguis necessitar.

També pots seleccionar la instal·lació en el procés de compra

Si vols una porta antiokupa a un preu raonable i a més desitges estalviar-te instal·lar la porta tu mateix, pots seleccionar en el producte de compra Amb instal·lació i nosaltres ens ocupem de contactar amb un dels nostres col·laboradors.

Porta antiokupa, preu per a mesures estàndard

El preu de la porta DoorClosed estàndard és de 745€ + IVA/Unitat. Les mesures estàndard són les habituals en quasi totes les portes, en concret es desglossarà així:

  • Amplada interior del marc de fusta – Des de 76 cm a 79 cm x Altura de 195 cm a 205 cm
  • Amplada interior del marc de fusta – Des de 79 cm a 82 cm x Altura de 195 cm a 205 cm
  • Amplada interior del marc de fusta – Des de 82 cm a 85 cm x Altura de 195 cm a 205 cm

La porta antiokupa amb preu de mesura no estàndard és de 860€ + IVA/Unitat.

La porta antiokupa de preu econòmic està en DoorClosed. En el procés de compra, pots seleccionar la instal·lació a domicili i ens ocuparem d’entregar-la i muntar-la en qualsevol punt d’Espanya. Gràcies a la xarxa de col·laboradors que tenim repartida a tot el territori nacional, podem donar-te un servei de qualitat, directe des de la fàbrica a la teva llar. En contractar la porta antiokupa directament al proveïdor fabricant, tens un únic interlocutor per a canvis o reajustaments que puguis necessitar. Respondrem per un servei postvenda de qualitat, avalat per més de 60 anys de servei, com principal fusteria metàl·lica de la zona, amb més de 1200m2 d’instal·lacions i equipament d’última generació.

Compra ara a la teva porta antiokupa a un preu més baix, amb l’oferta de llançament web. Assegurem la teva tranquil·litat i el teu patrimoni.

 

Puerta Antiokupa DoorClosed
540 €

Comprar porta antiokupa