Comprar porta antiokupa

Sense comentaris
420
impostos no inclosos

Botiga DoorClosed per comprar online la porta antiokupa de seguretat

Des de 745 € + IVA unitat

La porta antiokupa DoorClosed es configura com la solució còmoda, pràctica i garantida per evitar que ocupin la teva llar o propietat.

En acer, amb panys invisibles

Composta d’acer de 2 mm de gruix, compta amb un sistema especial d’antipalancament, amb dos panys invisibles de la marca Wafu, que eviten que el lladre o l’okupa pugui manipular el bombí de la porta.

La porta antiokupa DoorClosed permet dues possibilitats d’obertura, dreta i esquerra, que has de seleccionar en el procés de compra. També tenen dues opcions de mesures, l’estàndard, amb 3 opcions al mateix procés i l’opció NO estàndard, per a mesures complexes o per a portes fabricades a mida.

Opció estàndard o no estàndard, a mida

En cas que les teves mesures no coincideixin amb les mesures estàndard, hauràs de seleccionar l’opció “Mesures NO estàndard” i a continuació en el camp de text, hauràs d’indicar-nos les mesures o adjuntar un esbós amb elles anotades. La imatge Pren mesures et guiarà per prendre-les adequadament. Si tens qualsevol dubte, escriu-nos i respondrem. En comprar online confirmarem totes les dades i si hi hagués qualsevol dubte, ens posarí em en contacte amb tu.

Selecciona quin color vols

Tens diverses opcions de color disponible, en blanc, negre o marró, a gust del client. No t’oblidis de seleccionar el color desitjat de la porta DoorClosed. Tots els colors tenen el mateix preu.

Indica’ns si desitges que vagi AMB instal·lació o SENSE

Pots muntar tu mateix la porta antiokupa sense instal·lació ni eines de fixació, en tan sols 15 minuts. No obstant això, si desitges que siguem nosaltres els que ens ocupem de la instal·lació de la porta DoorClosed, selecciona aquesta opció en el procés de compra. Disposem d’una xarxa de col·laboradors de confiança en diferents punts d’Espanya, perquè acudeixin al teu domicili i deixin la porta de seguretat instal·lada, amb un suplement de 200€, que apareixeran sumat en el desglossament, en seleccionar aquesta opció.

TENS ALGUN DUBTE? CONTACTA

619579929
   619579929
  938748337

Mesures en cm

Amb instal·lació o sense

Color

Imagen transparente
Imagen transparente
Imagen transparente

- +

Desde 745 €

IVA NO inclurido

La puerta antiokupa DoorClosed se configura como la solución cómoda, práctica y garantizada para evitar que okupen tu vivienda o propiedad.

En acero, con cerraduras invisibles

Compuesta de acero de 2 mm de espesor, cuenta con un sistema especial de anti-apalancamiento, con dos cerraduras invisibles de la marca Wafu, que evitan que el ladrón o el okupa pueda manipular el bombín de la puerta.

La puerta de seguridad antiokupa DoorClosed permite dos posibilidades de apertura, derecha o izquierda, que debes seleccionar en el proceso de compra. También tiene dos opciones de medidas, la estándar, con 3 opciones al mismo proceso y la opción NO estándar, para medidas complejas o para puertas fabricadas a medida.

Opción estándar o no estándar, a medida

En caso de que tus medidas no coincidan con las medidas estándar, deberás seleccionar la opción “Medidas NO estándar” y a continuación en el campo de texto, deberás indicarnos las medidas o adjuntar un boceto con ellas anotadas. La imagen Toma de medidas te guiará para tomarlas adecuadamente. Si tienes cualquier duda, escríbenos y responderemos. Al comprar online confirmaremos todos los datos y si hubiera cualquier duda, nos pondríamos en contacto contigo.

Selecciona qué color quieres

Tienes varias opciones de color disponibles, en blanco, negro o marrón, a gusto del cliente. No te olvides de seleccionar el color deseado de la puerta de seguridad DoorClosed. Todos los colores tienen el mismo precio.

Indícanos si deseas que vaya CON o SIN instalación

Puedes montar tú mismo la puerta antiocupa sin instalación ni herramientas de fijación, en tan sólo 15 minutos. No obstante, si deseas que seamos nosotros los que nos ocupemos de la instalación de la puerta DoorClosed, selecciona esta opción en el proceso de compra. Disponemos de una red de colaboradores de confianza en distintos puntos de España, para que acudan a tu domicilio y dejen la puerta de seguridad instalada, con un suplemento de 200€, que aparecerá sumado al desglose, al seleccionar esta opción.

¿TIENES ALGUNA DUDA? CONTACTA

619579929
   619579929
  938748337