Comprar porta antiokupa

Sense comentaris
540 €
impostos no inclosos

Botiga DoorClosed per comprar online la porta antiokupa de seguretat

Des de 420 € + IVA unitat

La porta antiokupa DoorClosed es configura com la solució còmoda, pràctica i garantida per evitar que ocupin la teva llar o propietat.

En acer, amb pany invisible

Composta d’acer de 3 mm de gruix, compta amb un sistema especial d’antipalancament perimetral, amb un pany marca Ezcurra d'alta seguretat amb sistema de tancament multipunt i amb sistema de clau de sistema Borja, el pany va integrat en l'interior de la porta protegit per un xapa d'acer quedant totalment invisible per l'exterior i inmanipulable.

La porta antiokupa DoorClosed permet dues possibilitats d’obertura, dreta i esquerra es totalment reversible, oferim 2 opcions de mides estàndard adaptables a la majoria de marcs de porta existents en el mercat Espanyol. en el cas de ser necessari  oferim la possibilitat de fabricació de la porta a mida  segons les necessitats del client.

Opció estàndard o no estàndard, a mida Especial

En cas que les teves mesures no coincideixin amb les mesures estàndard, hauràs de seleccionar l’opció “Mesures NO estàndard” i a continuació en el camp de text, hauràs d’indicar-nos les mesures o adjuntar un esbós amb elles anotades. Les mesures que son necessàries son les interiors del marc de la porta existent que es vol protegir, tan sol ens envia un correu a infodoorclosed.es ens pot adjuntar una foto del exterior de la seva porta i la mida interior en CM i la alçada interior en CM i nosaltres ens ocupem de tot.La imatge Pren mesures et guiarà per prendre-les adequadament. En comprar online confirmarem totes les dades i si hi hagués qualsevol dubte, ens posaraem en contacte amb tu.

Selecciona quin color vols

No t’oblidis de seleccionar el color desitjat de la porta DoorClosed.Tens diverses opcions de color disponible, oferim vinilat en imitació fusta fosca, color nogué o imitació color fusta clara tipus Roure, també pots escollir acabat galvanitzat. 

 

Indica’ns si desitges que vagi AMB instal·lació o SENSE

Pots muntar tu mateix la porta antiokupa amb una simple instal·lació en tan sols 30 minuts. No obstant això, si desitges que siguem nosaltres els que ens ocupem de la instal·lació de la porta DoorClosed, selecciona aquesta opció en el procés de compra. Disposem d’una xarxa de Instal·ladors professionals en totes les grans ciutats Espanyoles que muntaran la porta de seguretat correctament instal·lada a la teva propietat.

 ¿TENS ALGUN DUBTE?  CONTACTA

619579929
   619579929
  938748337

Mesures en CM

Amb instal·lació o sense

Imagen atributo
Imagen atributo

Color

Imagen atributo
Imagen transparente
Imagen atributo

- +

 

¿TENS ALGUN DUBTE?  CONTACTA

619579929
   619579929
  938748337