Evitar ocupació en habitatges

L’ocupació de l’habitatge és una preocupació principal a Madrid i Barcelona. Com evitar els okupes?

Evitar ocupación en vivienda Segons l’Institut Cerdà, a Espanya hi ha més de 87.000 cases ocupades de forma il·legal, i per això evitar l’ocupació de l’habitatge per part d’intrusos és una de les grans preocupacions, sobretot en les grans ciutats de Madrid i Barcelona.

Encara que la majoria de les propietats ocupades pertanyen a les entitats financeres, cada vegada hi ha més casos de particulars que després d’un viatge de treball o d’un temps fora de casa, tornen i es troben el bombí canviat i una altra família vivint a casa. Com evitar l’ocupació del teu habitatge? Volem ajudar-te amb uns petits i pràctics consells.

Si es tracta d’una casa principal, per evitar l’ocupació de l’habitatge, has de parlar amb un veí o un familiar perquè cada setmana pugui passar-se a recollir la correspondència i a revisar la propietat i abaixar o apujar persianes. És molt important que es vegi moviment a l’habitatge i que, almenys des de fora, les persianes tinguin una obertura diferent i no quedi mai molta quantitat de correspondència a la bústia.

En el cas que no sigui un habitatge principal, sinó un segon habitatge de vacances, és més complicat, perquè no comptes segurament amb una persona de confiança que pugui donar un cop d’ull cada 10 o 15 dies. En aquest cas, per evitar l’ocupació de l’habitatge, has de prendre les mesures proactives, com la doble barrera de DoorClosed, una porta que es col·loca conjuntament amb la porta que ja tinguis i que porti un sistema especial antipalancament i amb pany invisible, per evitar que la manipulin.

La porta DoorClosed està dissenyada i fabricada a Barcelona i es comercialitza a qualsevol punt de l’Espanya peninsular. Pots comprar online la porta antiokupa i instal·lar-la tu mateix en menys de 20 minuts. Et permet, a més d’evitar l’ocupació de l’habitatge, poder protegir-te de robaments.

DoorClosed per evitar que obrin la porta

Fabriquem la porta antiokupa DoorClosed perquè t’arribi completament muntada i llesta per col·locar de forma fàcil. DoorClosed està especialment dissenyada per segons habitatges o propietats de bancs, que desitgen evitar l’ocupació de l’habitatge sense preocupar-se d’haver d’acudir a ella de forma periòdica.

Som fabricants i venem online a tota Espanya

Per evitar l’ocupació del teu habitatge, a més del sentit comú, amb aquests petits consells nostres, és necessari que adoptis una sèrie de mesures dissuasives, com la instal·lació d’una porta antiokupa. Nosaltres venem a tota la Península, entregant la porta muntada en el teu domicili. A més, en formalitzar la comanda online, pots seleccionar l’opció d’instal·lació inclosa, perquè, a través de la xarxa de col·laboradors locals de la teva zona, podem deixar la porta instal·lada, sense que hagis de preocupar-te absolutament de res.

Vols saber si instal·lem per la teva localitat? Pregunta’ns sense compromís