Mesures anti okupes

A les mesures anti okupes preventives, has de sumar una doble porta especial, sobretot si no pots acudir a casa.

medida anti okupa L’okupació d’habitatges a Espanya és un problema social, generalitzat sobretot a les grans ciutats i que costa cada any més de 21 milions d’euros de costes derivades als propietaris legítims. Per això, les mesures anti okupes han saltat al panorama polític local, regional i fins i tot nacional.

Evitar l’ocupació de l’habitatge és el principal problema d’entitats bancàries que acumulen molts habitatges buits per part de gestories que no prenen mesures anti okupes de vigilància i seguiment constant de l’habitatge.

Què pot fer el banc per prevenir l’ocupació de la casa? Si la visita periòdica de la propietat és inviable, l’entitat bancària ha de prendre les mesures més materials i evidents per impedir l’accés a la propietat. DoorClosed és la doble barrera que necessiten.

Prendre mesures anti okupes amb una doble porta de fàcil instal·lació

Les mesures antiokupes poden prevenir destrosses, litigis legals i problemes amb el veïnat, entre altres danys econòmics menys tangibles, com la depreciació del valor de la casa. Door Closed és una porta antiokupa especial, dissenyada per aquesta finalitat, amb un sistema d’antipalancament i amb pany invisible per evitar la seva manipulació o ruptura.

Instal·lar una alarma a casa pot ser una mesura efectiva, però requereix un cost continuat, que si la casa està durant molt temps buida, pot suposar un important desemborsament. Per això, DoorClosed et permet instal·lar la porta antiokupes una sola vegada i si més endavant la llogues, podràs reutilitzar la mateixa porta per una altra propietat.

DoorClosed incorpora panys invisibles

Els panys invisibles que incorpora la porta Door Closed són una de les mesures antiokupes estrella del sistema de la porta. Som l’única porta de seguretat que té el dispositiu de pany invisible que evita, entre altres coses, les principals maniobres de manipulació dels bombins: el bumping, la ruptura amb utensili fixador o amb trepant.

Adoptar mesures antiokupes com el pany invisible de Door Closed és el sistema més pràctic i fiable per evitar que danyin el pany. Només els panys invisibles eviten la seva manipulació.

A més de les mesures antiokupes que hem detallat, si tens propietats i desitges contractar diverses portes de seguretat antiokupes, posa’t en contacte amb DoorClosed. A més de l’enviament, podem ocupar-nos de la seva ràpida i fàcil instal·lació, sobre la porta original, sense obres, en 15 minuts per porta.

Les millors mesures antiokupes eviten que entrin a casa, suposa una barrera, millor que una alarma. DoorClosed ven online la seva porta antiokupa a tota Espanya peninsular. Si vols saber si instal·lem per la teva zona, pots escriure’ns i et respondrem sense que suposi cap compromís per la teva part. Tenim una àmplia xarxa de col·laboradors per poder oferir-te un servei integral, ràpid i garantit.