Pany Anti Okupes

DoorClosed incorpora el pany invisible per a portes de seguretat Anti-Okupes.

El pany anti okupa de Ezcurra previst de sistema Borja té les millors prestacions en seguretat i garantia del mercat. Som els únics que incorporem a totes les portes antiokupes DoorClosed el sistema de pany invisible Ezcurra, que es col·loquen a l'interior de la porta de seguretat protegit totalment per una planxa d'acer de protecció.

Cerraduras seguridad de borjas

Quines característiques té el pany antiokupa de DoorClosed?

Sistema caus de Borja

El pany anti okupes incorpora claus de doble llavi de Borja, sistema d´alta seguretat per evitar manipulacions del bombi des de l'exterior.

Bluetooth Opcional

A mode Opcional disposem de un sistema automatitzat per el nostre pany de seguretat. Pots utilitzar el pany anti okupa directament des del mòbil, amb la App oficial.

 

Garantia 2 anys

Tots els panys anti okupes de DoorClosed compten amb una garantia del fabricant de 2 anys.

El nostre pany de seguretat de Borja amb sistema de multipunt d'enclavament es de la reconeguda marca Ezcurra, 

Quina classe de manipulació evitaràs amb els panys anti okupes que incorpora DoorClosed?

Amb el nostre pany anti okupes evitaràs les principals manipulacions de bombins de porta que efectuen lladres o intrusos:

Per evitar el Bumping

Els pany anti okupes invisible eviten que l’intrús pugui obrir la porta amb una clau especial, aplicant un cop fort, en tan sols 2 minuts. És l’únic sistema que evita el Bumping, en estar ocult des de fora i disposar del sistema Borja

Per evitar la ruptura del bombí

Una altra de les formes més habituals d’entrar en una propietat aliena és mitjançant la ruptura del bombí, amb un utensili especial que es fixa, mentre l’intrús aplica força sobre el bombí. Evita-ho amb el sistema de pany i Bombi invisible.

Per evitar la ruptura amb trepant

A vegades, l’ocupa o el lladre per destrossar el mecanisme del pany per apropiar-se d’un habitatge o per robar. Amb un trepant o bateria foraden el bombí fins a trencar per complet el sistema de passadors del pany. Evita-ho amb el pany invisible antiokupes!

Et mostrem en imatges el sistema de pany invisible que incorporem en totes les portes DoorClosed.