Pany Anti Okupes

DoorClosed incorpora el pany invisible per a portes de seguretat Anti-Okupes.

El pany anti okupa invisible Keyless de Wafu té les millors prestacions en seguretat i garantia del mercat. Som els únics que incorporem a totes les portes antiokupes DoorClosed el sistema de panys invisibles Keyless, que es col·loquen a la porta de seguretat, amb bateria o possibilitat de connexió a la xarxa electrica.

Quines característiques té el pany antiokupa de DoorClosed?

Panell tàctil

El pany anti okupes incorpora un panell tàctil, perquè, si estàs dins de l’habitatge, pots utilitzar-la sense comandament, de forma còmoda.

Bluetooth

Pots utilitzar el pany anti okupa amb el comandament o directament des deel mòbil, amb la App oficial.

Bateria o xarxa elèctrica

Entreguem el pany anti okupes amb piles, que tenen una duració de 12 mesos. També pots endollar-la, amb els cables USB que rebràs amb la porta. Només hauràs d’adquirir pel teu compte un transformador estàndard de tipus mòbil.

Sistema d’avís

30 dies abans que s’acabi la bateria del pany anti okupa, el propi sistema t’avisarà amb un to acústic. Si s’acaba la bateria el pany s’obre per no deixar la porta bloquejada.

Sistema d’ajust manual

Encara que el pany anti okupes pugui semblar que no encaixa bé, el mateix pany anti okupa està proveït d’un sistema de regulació manual, per aconseguir un encaix perfecte. Els panys fixats al marc permeten regular 3 mm per encaixar perfectament el passador.

Garantia 2 anys

Tots els panys anti okupes de DoorClosed compten amb una garantia del fabricant de 2 anys.

Trobaràs dos panys anti okupes a la porta de seguretat DoorClosed. Som l’única porta antiokupa que inclou el sistema de panys invisibles de seguretat, per evitar la manipulació del bombí.

Quina classe de manipulació evitaràs amb els panys anti okupes que incorpora DoorClosed?

Amb els panys anti okupes evitaràs les principals manipulacions de bombins de porta que efectuen lladres o intrusos:

Per evitar el Bumping

Els panys anti okupes invisibles eviten que l’intrús pugui obrir la porta amb una clau especial, aplicant un cop fort, en tan sols 2 minuts. És l’únic sistema que evita el Bumping, en estar ocult des de fora.

Per evitar la ruptura del bombí

Una altra de les formes més habituals d’entrar en una propietat aliena és mitjançant la ruptura del bombí, amb un utensili especial que es fixa, mentre l’intrús aplica força sobre el bombí. Evita-ho amb el sistema de panys invisibles.

Per evitar la ruptura amb trepant

A vegades, l’ocupa o el lladre per destrossar el mecanisme del pany per apropiar-se d’un habitatge o per robar. Amb un trepant o bateria foraden el bombí fins a trencar per complet el sistema de passadors del pany. Evita-ho amb els panys invisibles antiokupes!

Et mostrem en imatges el sistema de panys invisibles que incorporem en totes les portes DoorClosed.